Σχετικά με εμάς

Η NutriMedical Φαρμακευτική, είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Ελληνική εταιρεία αντιπροσώπευσης, διεθνώς καταξιωμένων οίκων στους τομείς της Κλινικής Διατροφής, των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων και των Συμπληρωμάτων Διατροφής.​​​  Η εταιρεία NutriMedical διαθέτει σκευάσματα και συμπληρώματα διατροφής ειδικά μελετημένα για κολικούς σε βρέφη, υδροδιαλυτή μορφή βιταμίνης D, άμορφα επιθέματα για επιφανειακά αλλά και για βαθιά τραύματα.​​  Διατίθενται ​​ε​​πίσης​,​ ​στοματικά διαλύματα που θεραπεύουν βλεννογονίτιδες, έλκη στόματος και άφθες​,​ καταπραϋντικά σκευάσματα για αρθροπάθειες, για ρευματοειδή αρθρίτιδα, νευραλγίες, κεφαλαλγίες, διαστρέμματα και χτυπήματα αθλητών όπως και φυτικά προϊόντα που βοηθούν την παραγωγή και διατήρηση κολλαγόνου. Όσον αφορά την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, την καλή κυκλοφορία του αίματος και την αποβολή τοξινών διατίθεται σκεύασμα με οργανικό Γερμάνιο.

Στη NutriMedical ​βρίσκονται λύσεις για απλές και μετεγχειρητικές φλεγμονές του προστάτη, όπως και ειδικές πατενταρισμένες φόρμουλες που βοηθούν στην αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας. Εκτός από τα Συμπληρώματα Διατροφής για το Ανοσοποιητικό, στην γκάμα των προϊόντων της εταιρείας μας ανήκουν σκευάσματα για πρωκτικές ραγάδες και αιμορροΐδες καθώς συμπλήρωμα διατροφής για πολυκυστικές ωοθήκες και συμπτώματα πόνου κατά την διάρκεια της περιόδου

Στόχος μας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών των ασθενών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, προσφέρουμε:

  • Κατάλληλα και εξειδικευμένα προϊόντα
  • Αποστολή προϊόντων κατ’ οίκον
  • Εκπαίδευση στη χρήση των προϊόντων
  • Τακτικές επισκέψεις νοσηλευτών
  • Ανοιχτή Γραμμή χωρίς χρέωση για ερωτήσεις – πληροφορίες
  • Συνδρομή στις διαδικασίες των Ασφαλιστικών Ταμείων
  • Συνεργασία με τον φαρμακοποιό της γειτονιάς σας

Στόχος μας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών των ασθενών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Οι Αξίες Μας

Τοποθετούμε τους ασθενείς στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας:

  1. Με σεβασμό και κατανόηση η ομάδα μας εργάζεται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους.
  2. Είμαστε συνεχώς κοντά στον ασθενή και παρακολουθούμε με επαγγελματισμό την εξέλιξη της διατροφικής του κατάστασης ενημερώνοντας τους επαγγελματίες υγείας.

Η Ομάδα Μας

Η NutriMedical αναγνωρίζει ότι οι άνθρωποι της είναι ο βασικός παράγοντας επιτυχίας και ανάπτυξης της. Θεωρούμε τους ανθρώπους μας τον ουσιαστικότερο παράγοντα για την διασφάλιση και επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων.

Η εταιρεία παρέχει ένα σύγχρονο και υποστηρικτικό περιβάλλον εργασίας που προάγει την συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της.